EcoMoto 930×122

Deputatul Andrei Gerea: „Ne-am ţinut de cuvânt: am redat pensiile! Vom face dreptate până la capăt!”

gerea2

Deputatul Andrei Gerea a fost miercuri seară alături de pensionarii din colegiul Piteşti- Nord, acolo unde candidează din partea USL pentru un nou mandat. La dezbatarerea de la Clubul Pensionarilor din Găvana 3, Andrei Gerea a venit însoţit de echipa USL din Piteşti: candidatul USL la Senat Ionuţ Elie Zisu, viceprimarul Cornel Ionică şi liderul PSD Piteşti Cristian Gentea.


PSD Piteşti, alături de Andrei Gerea
Viceprimarul Cornel Ionică le-a transmis piteştenilor că noul cabinet USL, condus de Victor Ponta, a acordat Piteştiului peste 80 miliarde lei vechi în ultimele şedinţe de guvern, fonduri care au fost alocate pentru efectuarea unor plăţi vitale. „Pe timpul celorlalte guvernări, nu am fost ajutaţi cu nimic. Ne-au tăiat şi subvenţia la căldură. Guvernul Ponta a alocat Piteştiului în numai câteva luni sume importante de bani de care aveam nevoie ca de aer. Acum, sunt în derulare demersuri pentru rezolvarea altor obiective care au fost blocate de fosta guvernare. De aceea, este important să fim împreună, să formăm o echipă puternică, noi echipa USL, de la primar, până la parlamentari şi guvern, şi cetăţenii din Piteşti. În cei 4 ani de mandat, Andrei Gerea a demonstrat că este un bun om de echipă”, a fost mesajul viceprimarului Cornel Ionică. Preşedintele organizaţiei PSD Piteşti, Cristian Gentea, le-a transmis oamenilor că social-democraţii piteşteni îl vor susţine pe liberalul Andrei Gerea pentru că a demonstrat că este mai mult decât un partener, pentru că s-a bătut pentru interesului întregului Piteşti timp de patru ani şi pentru că USL, fără o majoritate clară, nu va putea îndepărta PDL şi pe Traian Băsescu.
Anul 2012 trebuie să fie anul victoriei împotriva PDL şi a lui Traian Băsescu
Deputatul Andrei Gerea a fost întâmpinat cu aplauze de alegători. „Mă cunoaşteţi, în cei patru ani de când sunt parlamentar, am fost cel mai activ parlamentar argeşean. În cei patru ani, nimeni nu m-a putut acuza că am furat, că m-am îmbogăţit, că nu mi-am făcut treaba. Cât am fost în opoziţie, deşi nu am avut cu cine discuta, am fost cât am putut de activ. Am ţinut permanent să le atrag atenţia miniştrilor PDL asupra problemelor dumneavoastră. Din păcate pentru noi, ei au fost prea preocupaţi să fure, să îşi satisfacă interesul clientelar. În loc să protejeze cetăţenii în faţa crizei, au tăiat salariile, au reţinut ilegal din pensii, au distrus educaţia. Am şi eu două fetiţe la şcoală. La fel ca şi nepoţeii dumneavoastră, au fost bulversate de schimbările în bătaie de joc ale foştilor guvernanţi. De sănătate, nu prea mai e nimic de zis, au distrus-o. Industria au căpuşat-o şi au băgat-o în faliment. Acum, cei de la PDL vor să naţionalizeze Arpechim! O nouă gogoaşă electorală. Cât au fost la putere, au căpuşat Oltchim, cu Roibu, cu parlamentarii lor, cu oamenii lor de afaceri şi nu au făcut nimic ca să salveze Arpechim, deşi am căpătat unele concesii de la OMV. Dar Mircea Andrei şi ai lui nu aveau de unde să ştie, ei nu au fost la negocierile cu OMV. Toţi parlamentarii PDL au lipsit de la acele discuţii. Acum, vin iar să mintă. Noi am dovedit că se poate. Ne-am ţinut de cuvânt: am reîntregit salariile, chiar dacă a fost greu. Am redat pensiile. Am închis robinetul băieţilor deştepţi din energie. Am dovedit că se poate. Mai sunt multe de făcut, dar nu se poate fără susţinerea dumneavostră, fără votul dumneavoastră. Doar alături de dumneavoastră putem înlătura gaşca PDL, cu Elena Udrea şi Traian Băsescu în frunte!”, le-a transmis Andrei Gerea zecilor de pensionari din Găvana.
Alături de pensionari
La rândul său, Ionuţ Elie Zisu, candidatul USL la Senat în Piteşti le-a transmis oamenilor că va deveni „cureaua de transmisie” între cetăţeni şi administraţia locală pe de o parte, şi guvern pe de altă parte. „Mă bazez pe sprijinul dumneavoastră, pe administraţia piteşteană care este una performantă şi pe colegii din USL. În acest colegiu aveţi în Andrei Gerea un parlamentar adevărat. Aşa vreau să devin şi eu, deşi nu sunt argeşean. Sunt la primul mandat şi vreau să dovedesc că sunt capabil, nu să dezamăgesc”, a precizat candidatul USL la Senat.
Pensionarii au ţinut să îi ridice mai multe probleme deputatului Andrei Gerea, de la deficienţele cu distribuţia alimentelor oferite de Uniunea Europeană, la disfuncţionalităţile din sistemul de sănătate, de la menţinerea şi crearea locurilor de muncă, până la dorinţa de a fi pedepsiţi cei care au furat ţara în ultimii patru ani. Toate solicitările sau propunerile vor fi preluate de la Clubul Pensionarilor şi transmise la cabinetul parlamentar al deputatului USL Andrei Gerea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3