NOR CURIER 930X122

accident

Argeş: Două accidente petrecute simultan. Unul în Piteşti, cu victimă pieton

Argeş: Două accidente petrecute simultan. Unul, în Piteşti, cu victimă pieton.

Citiți și: Pitești. Accident deosebit de grav, în Trivale! Un motociclist este implicat!

UPDATE ORA 11.30. ISU Argeş precizează: „La Cepari, a fost o singură victimă un bărbat de 77 de ani (șofer), care a suferit un traumatism la membrul inferior drept și acuza durere toracică. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor și l-au transportat ulterior la spital. Iar în Pitești, strada Petrochimiștilor, victimă a fost o femeie de 69 de ani care a fost monitorizată la fața locului și nu a avut nevoie de transport la spital. Aceasta nu prezenta traume vizibile.”

Ştirea iniţială – ora 08.50

La această oră, paramedicii SMURD intervin la două evenimente rutiere produse în localitatea Cepari între 2 autoturisme (tamponare) și în municipiul Pitești, pe bulevardul Petrochimiștilor.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Aici este vorba despre un accident cu victimă pieton. S-a întâmplat aproape de LIDL Prundu. Victima ar fi o femeie cu vârsta aproximativă 60 de ani.

„Ambele incidente s-au soldat cu câte o victimă, conștientă”, transmite ISU Argeş.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90