New Profesional Consult 930 x 122

metro_003

S-a înfiinţat Zona Metropolitană Piteşti

Primarul Tudor Pendiuc a anunţat joi, 13 noiembrie, că a fost semnat statutul Zonei Metropolitane Piteşti. Este, practic, actul de naştere al acestei noi asociaţii din care, momentan, nu va face parte şi comuna Bradu deoarece Consiliul Local al acesteia nu a emis o hotărâre în acest sens.

„Astăzi (n.r.joi, 13 decembrie) a luat fiinţă Zona Metropolitană Piteşti, am semnat statututul. Vrem, astfel, să rezolvăm problemele în comun – ale Piteştiului şi localităţilor învecinate.

Vorbim de problemele privind câinii, transportul în comun, apă şi canal, dar şi drumuri: vrem să punem măcar pe hârtie nişte proiecte pentru crearea unor drumuri noi între Piteşti şi Mărăcineni (cu un pod – pasarelă peste Argeş), Piteşti şi Albota (până la CET-ul dezafectat), Piteşti – Ştefăneşti…

Şi legat de CET, există acel turn de peste 100 de metri care nu a fost dezafectat şi pe care vrem să îl punem în valoare, pentru a monta un lift cu ajutorul căruia să oferim celor interesaţi o vedere panoramică a Piteştiului.

Avem deja investitori interesaţi să investească şi în cele două CET-uri. Oamenii asta vor în primul rând: relansare economică şi locuri de muncă”, a afirmat Tudor Pendiuc.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3