New Profesional Consult 930 x 122

evrei

Apare o nouă disciplină obligatorie pentru elevi

“Istoria Evreilor. Holocaustul” ca disciplină obligatorie la liceu

Citiți și: Descoperirea unei vedete TV lângă Pitești

Un proiect de modificare a Legii educației, prin care “Istoria Evreilor. Holocaustul” urmează să devină disciplină școlară, parte a trunchiului comun, la liceu și în învățământul profesional, primește sprijinul guvernului, anunță Edu.ro.

Proiectul, inițiat de lideri marcanți ai partidelor parlamentare, cu excepția AUR, a fost adoptat în procedură de urgență de Camera Deputaților și a intrat în proceduri la Senat, camera decizională.

Citiți și: A dat lovitura! Un bărbat a pus mâna pe o comoară

Propunerea legislativă privind unele măsuri pentru studierea istoriei evreilor și a Holocaustului a fost depusă la doar câteva zile după ce, la Malmo (Suedia), pe 13 octombrie, Președinția anunța un angajament al României în cadrul Forumului dedicat Comemorării Holocaustului și Combaterii Antisemitismului, angajament ce menționa, între alte măsuri: “Revizuim, actualizăm și consolidăm educația privind Holocaustul pentru elevii români”.

Sursă foto principal: SparkNews.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90