Donaris 930 x 122

luminița bratu

Şcoala „Iorga” din Piteşti, şcoala nevaccinaţilor. Directoarea evită subiectul şi păstrează „ţinuta”

Situată la coada clasamentului în ceea ce priveşte procentul de vaccinare în rândul cadrelor didactice şi a personalului, Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Piteşti pare să-şi conserve „ţinuta” şi să meargă cu învăţământul online, în continuare.

Citiți și: ȘCOALĂ BUNĂ DIN PITEȘTI CU SALĂ DE SPORT DOAR ÎN VISE

Însăşi directoarea Luminiţa Bratu este nevaccinată, ceea ce nu ar fi o problemă, fiind o situaţie personală. Îngrijorătoare este atitudinea doamnei directoare care, contactată telefonic, a evitat pe cât posibil să vorbească despre acest subiect. Ca o paralelă, merită să menţionăm declaraţiile directoarei Ramona Vasilescu de la Şc. Marin Preda, o altă şcoală cu un procent mic de cadre vaccinate, însă unde lucrurile capătă o altă dinamică.

În legătură cu „soarta” învăţământului la „Nicolae Iorga”, întrebată dacă s-a schimbat situaţia în rândul personalului din şcoală, directoarea Bratu ne-a transmis că nu ne poate da declaraţii şi ne-a „trimis” la raportul de vinerea trecută.

„O, deci eu tocmai sunt în timpul unei ore, nu am ştiut acest număr, îmi pare rău, nu am cum să vă dau aceste informaţii, aveţi informaţia pe site […]. Eu sunt persoană trecută prin boală, din păcate eu nu intru în acest procent. Şi nici nu pot, pentru că am două săptămâni de când am revenit… Nu pot să fac la momentul acesta vaccinul. Alte declaraţii nu pot să dau la ora asta”, ne-a transmis Luminiţa Bratu, înainte să ne închidă telefonul în nas.

Vă reamintim, vineri, rata de vaccinare în rândul personalului de la Şcoala N. Iorga din Piteşti era de 51,79%.

Pentru ca elevii să se întoarcă fizic la ore, e nevoie de atingerea pragului minim de 60% – regulă generală.

Cu o asemenea atitudine „curajoasă”, este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Razvan spune:

    Si cam ce treaba aveti voi cu profesorii si cu scola mai oameni buni..alte stiri nu mai aveti decat de vaccin…?

  • florin alex spune:

    sunt perfect deacord cu dreptul de a alege dacă sa urmez sau nu o procedura medicala. total deacord. însă… sunt împotriva remunerații fără a face o munca pentru care ești plătit. vrei sa stai acasă? ok. nu mai cere bani. este mai comod on-line – ul? atunci fa on-line free! nimeni nu ar avea nimic de spus. TU, PROFESOR, ești plătit sa predai într-o instituție, în anumite condiții! nu faci ce vrei și cum vrei tu. nu accepți o condiție? simplu – renunță. lasă-l pe altul care este dispus (și, poate, mai competentsa predea. tu, stai acasă. pe bănuții tai!

  • Je spune:

    Ce va plangeti in pumni ca nu sunt profesorii vaccinati si prin acest articol incercati sa puneti presiune mediatica pe ei dar nu va iese si vor sta online ca niste lepre nevaccinate ce sunt si va trece si acest gren pass si va trece si aceasta pandemie dar articolele voastre cel putin slabe si tententioase vor ramne si vom mai vedea cand veti coborâ sub line si falimentul va fi pe la colt ca de, asa e in fotbal!

  • Vlasceanu spune:

    Nu sunt profesorii de vina pt ca parlamenul a dat directive naziste.

  • Marius spune:

    Avem dreptul la LIBERTATE!!!

  • Marius spune:

    Florin Alex! Dacă ai doar 14 ani, te rog stai la locul tău!!! Lasă oamenii mari sa discute!!! Iar dacă nu ai doar 14 ani, înseamnă că ești prea prost!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3