NOR CURIER 930X122

șoferiță

Șoferiță din Pitești la volanul unui Audi, cu 139 km/h prin localitate

În ziua de 07 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat, pe strada Calea Câmpulung, un autoturism condus de o femeie, care a fost înregistrată cu viteza de 139 km/h.

Citiți și: Viața bate filmul: Șoferiță de 80 de ani conduce pe contrasens, pe Autostrada A1

Este vorba despre E.O., de 26 de ani, din Pitești, aflată la volanul unui Audi. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Tot în data de 7 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, care acționau cu aparatul RADAR în zona mai sus amintită, l-au depistat pe O.C., bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Mercedes când a fost înregistrat cu viteza de 140 km/h.

Citiți și: Doamnă hotărâtă la volan!

În urma abaterii constatate, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90