930×122 CAPRA 5

ePitești deranjează! Nu ne oprim! Mergem mai departe, cu orice risc!

De la o vreme, primim semnale de la diverse persoane publice și de la instituții care consideră că presa înseamnă, de fapt, un laudatio continuu la adresa activității lor.

Unii sunt deranjați că spunem adevărul.

Și nu ne referim la cine știe ce descoperiri de arme de distrugere în masă sau cine știe ce dedesubturi teribile privind viața unor persoane!

Viața privată a persoanelor publice care sunt în funcții politice, nu ne privește. Dar viața publică, lucrurile pe care le fac sau (de cele mai multe ori) nu le fac pentru comunitatea pe care o reprezintă, ne privesc.

Vorbim despre lucruri care se văd și se simt. Lucruri care ne afectează pe noi toți, dar prea puțini sunt cei care reacționează. Noi reacționăm și o vom face în continuare, pentru că viața nu poate fi mai bună pentru niciunul dintre noi fără să reacționăm, fără să luăm atitudine, fără să acționăm.

Nu arătăm decât realitatea crudă, uneori dureroasă pe care o trăim cu toții.

Dacă asta deranjează nu e vina noastră, poate e vina celor care ar trebui să facă ceva să îndrepte lucrurile.

Nu ne temem și nu vom ceda!

Pe noi ne legiferează miile de cititori care ne sunt alături zi de zi, în vreme ce alții au ajuns în diverse funcții tot cu mii de oameni alături, votându-i, dar care zi de zi devin mai puțini, dezamăgiți de demagogia care a devenit lege, de minciuna care a devenit regulă, de cei ce se prezintă drept Mesia când, de fapt, sunt bieți epigoni pe care istoria nu-i va reține!

În perioada imediat următoare vom face public, cu dovezi, cum instituțiile din Argeș aruncă pe fereastră sute de mii de lei din bani publici, sub umbrela așa-zisei promovări,de multe ori către site-uri care nu sunt citite decât de două-trei persoane, de regulă membri ai familiei. 

Vom reveni!

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Marius Varzescu spune:

    Va sustin si va stimez.

  • Ion Ion spune:

    Nu va opriti, nu va dati batuti..

  • Dani spune:

    Parca nu e etic să faceti dezvăluiri doar pentru că autoritățile nu vă dau bani. Scoateți adevarul la lumină indiferent de această situație.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3