930 x122 grota rece

deces

Argeș: Un lăutar s-a dus să cânte la un eveniment și a murit subit

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în fața colegilor de breaslă după ce a acuzat o stare de rău.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Bărbatul era lăutar, originar din Făgăraș, jud. Brașov. Acesta venise în Câmpulung împreună cu alți colegi pentru un eveniment.

Brusc, bărbatul a acuzat o stare de rău.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Martorii la eveniment au chemat ambulanța, dar din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul.

Acesta ar fi fost cunoscut cu afecțiuni medicale.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Medicina Legală.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conform art 192 din Codul Penal.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Cos. spune:

    Cunoscut cu probleme medicale (diabet,de putin timp).Stimați jurnaliști de carton,știrile se dau complete ,nu doar frânturi. Există mărturii de la fața locului care spun că ,pe lângă faptul că ambulanța a venit târziu,au venit și total ne-echipați și nepregătiți.(acesta este adevărul văzut de oamenii de la fața locului)Nici măcar resuscitarea din protocolul pacientului(in aceste cazuri) nu o fost făcută de personalul ambulantei, ci de cei apropiați,cei din urmă doar au constatat decesul.Oamenii au spus totul acasă, iar cei ce îl cunosc din Țara Făgărasului sunt de-a dreptul și pe bună dreptate furioși. Cam asta este nivelul de pregătire și dotare intr-o țară europeana a anului 2022 și membră în marea mUE și condusă de toți analfabeții.Închei prin a spune că funerariile vor avea loc azi,duminică 20.02.2022 la Biserica din Loc.Dridif.Jud Brașov,începând cu orele 13.Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3