Donaris 930 x 122

emag

Ce face acest aspirator atât de special

Dyson. A devenit un nume de uz casnic în lumea aspiratoarelor, a purificatoarelor de aer și chiar a îngrijirii părului. Oamenii sunt dispuși să cheltuiască sute de lei pe un aspirator Dyson.

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Întrebarea este: ce face un aspirator Dyson să fie un aspirator atât de populară în întreaga lume?

Aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai mari beneficii ale acestor aspiratoare populare mai jos.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Remedierea defectelor aspiratorului cu sac modern

Linia de aspiratoare Dyson a fost inspirată de caracteristicile deficitare și de utilitatea slabă a aspiratoarelor moderne, cum ar fi utilizarea sacilor pentru a reține praful, care se înfundă, reducând și distrugând puterea de aspirare. Pentru a rezolva acest defect evident al majorității aspiratoarelor, James Dyson a încercat să imite separatoarele centrifugale utilizate în mediul industrial pentru a îndepărta murdăria și resturile din aer și să plaseze această tehnologie similară la scară mai mică în interiorul unui aspirator.

După 5.127 de proiecte sau prototipuri și tot fără prea mult succes, Dyson și-a licențiat tehnologia unei companii japoneze numite Apex Ltd, care a refăcut această tehnologie ciclonică și a lansat-o sub numele de G-Force, care a devenit în cele din urmă un simbol al statutului în această țară. Dyson a luat apoi veniturile obținute din acel contract de licență japonez pentru a înființa Dyson Appliances Ltd., iar primul aspirator cu doi cicloni a fost construit sub numele Dyson, cunoscut sub numele de DA001.

Acesta a fost înlocuit în scurt timp cu un model aproape identic, numit DC01, la scurt timp după ce Dyson a deschis noua sa unitate de producție din Chippenham.

Putere de aspirare superioară

Aspiratoarele Dyson folosesc tehnologia ciclonică caracteristică, care permite aerului să se rotească la viteze mari în interiorul aspiratorului. Pentru a elimina praful, alergenii și alte particule, Dyson adună toată murdăria printr-un sistem de filtrare. Particulele mari sunt prinse și separate, oferind o aspirare de durată și reducând în același timp șansele de înfundare.

Tehnologie cu bilă concepută pentru o manevrabilitate ușoară

Una dintre caracteristicile care diferențiază Dyson de alte mărci de aspiratoare este tehnologia unică Ball Technology. Bila se rotește fără efort în orice direcție, oferind în același timp un design robust care menține aspiratorul în poziție verticală, indiferent de modul în care este împins sau tras. Această tehnologie reduce oboseala pentru utilizator.

Tehnologia Radial Root Cyclone utilizează 12 cicloane compacte pentru a genera forțe centrifuge pentru un flux de aer maxim și pentru a capta praful microscopic. Unele aspiratoare Dyson folosesc chiar și tehnologia Two Tier Radial Cyclone pentru un flux de aer și mai rapid și mai bun, cu ajutorul unor cicloane mai mici.

Aspiratoarele Dyson folosesc filtre HEPA

Filtrele HEPA sunt concepute pentru a îndepărta 99,97% din particulele în suspensie, curățând eficient aerul de praful și alergenii mici. Un aspirator Dyson este deosebit de benefic pentru un oraș precum București, unde praful și fumul își pot face loc în casă. Un bonus suplimentar: filtrele HEPA pot dura o viață întreagă.

Ejector de praf inovator

Ejectorul de praf de la Dyson este o funcție unică, cu un guler din silicon care alunecă în interiorul coșului de praf. Ejectorul împinge murdăria și resturile colectate pe măsură ce merge, ceea ce înseamnă că nu va trebui să băgați mâna în praf pentru a-l goli.

Modele versatile

Linia de aspiratoare pe care Dyson o oferă se potrivește nevoilor multor proprietari de locuințe și a unor unități comerciale. Există modele compacte și ușoare cu mâner care sunt ușor de depozitat, aspiratoare de tip canistră pentru o capacitate mai mare și aspiratoare manuale fără fir pentru locurile greu accesibile.

Construit pentru a rezista

Aspiratoarele Dyson sunt fabricate din același material ca și căștile de protecție, ceea ce le face un aspirator durabil și rezistent, construit pentru a face față unei utilizări intense. În plus, calitatea unui Dyson înseamnă că nu va trebui să vă reparați sau să înlocuiți aspiratorul la fel de des ca în cazul altor mărci. Deși aspiratoarele Dyson au un preț ridicat, acestea au o durată de viață mai lungă, ceea ce vă poate economisi bani pe termen lung.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3