New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeş: O femeie a făcut infarct la volan!

Un grav accident rutier a avut loc la Curtea de Argeş, în această dimineaţă. Victima este o femeie.

Citiți și: Tragedie: Soția unui pompier a murit în urma unui accident cumplit

UPDATE ORA 11.50: Şoferiţa implicată în evenimentul rutier a suferit un infarct în timp ce era la volan, acesta fiind motivul pentru care a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un stâlp. La această oră, se află sub monitorizare la spitalul din localitate.

 

Citiți și: Exclusiv. Au apărut imaginile. Accident LIVE, BMW-ul Poliției, zob!

 

UPDATE ORA 09.16: „Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate. Conducătoarea auto, o femeie de 62 de ani, din Pitești, a fost preluată, în stare de inconștiență, de către un echipaj medical, și transportată la spital”, transmite IPJ Argeş.

UDPATE ORA 09.15: Victimă este transportată la spital de către echipajul ambulanţei de la Serviciul Judeţean.

 

 

Ştirea iniţială – ora 09.13

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 09.00. Un autoturism a intrat într-un stâlp. „În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, aflată în stare de inconștiență, care în momentul de față este asistată de către membrii echipajului SAJ”, transmite ISU Argeş.

La fața locului acționează pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90