930X122 MAIA

accident

Accident în Piteşti. Două tinere de 18 ani, implicate în evenimentul rutier

Accident în Piteşti. Două tinere de 18 ani, implicate în evenimentul rutier.

Citiți și: Breaking: Accident feroviar în Argeș! Mașină lovită de tren!

UPDATE 8 APRILIE, ORA 10.15: „În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Lânăriei, din direcția Bld. Petrochimiștilor spre str. Târgu din Vale, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil în condițiile neadaptării vitezei în curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din metal, de susținere a unui indicator rutier, pe care l-a proiectat pe un autoturism care se afla parcat regulamentar, pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor trei pasageri din autoturism, respectiv două tinere de 18 ani, și un tânăr de 21 de ani, toți din Pitești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citiți și: Bărbat care mergea pe trotinetă, accident mortal!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

UPDATE ORA 16.30: „Cele două victime cu vârstele de 18 ani au fost transportate la spital, iar ulterior o a treia victimă, bărbat cu vârsta de 20 de ani, a avut nevoie de transport la spital”, anunţă ISU Argeş.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului, pentru cercetări, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 15.44

Pompierii ISU Argeş intervin, la această oră, la un accident rutier produs în municipiul Pitești, pestrada Lânăriei, produs între 2 autoturisme. Din primele informaţii, sunt două victime de sex feminin, cu vârste de aproximativ 18 ani.

La faţa locului a ajuns o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3