930×122 POSADA 5

acțiuni structuri MAI

Argeș: Amenzi de aproximativ un miliar de lei vechi și zeci de permise reținute

În acest sfârșit de săptămână în care românii au beneficiat de o minivacanță cu prilejul sărbătorii de Rusalii, polițiștii argeșeni au acționat împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste zile libere.

Au fost efectuate verificări în trafic, cât și în locațiile unde se desfășurau evenimente.

În ceea ce privește situația din trafic, deși nu au fost înregistrate evenimente deosebite, structurile de Poliție Rutieră au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Totodată au fost reținute 50 de permise de conducere și au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au efectuat verificări și împreună cu reprezentații Agenției Antidrog.

Astfel, în noaptea de sâmbătă, 11 iunie, spre duminică, 12 iunie, a fost organizată și desfășurată o acțiune de amploare cu forțe mărite la un club din localitatea Budeasa, unde au fost legitimate 130 de persoane.

Au fost depistate două persoane asupra cărora au fost găsite substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Subiectul pe larg, AICI: Acțiuni de amploare pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri.

Declarații de presă susținute de către reprezentantul IPJ Argeș – Mădălina Epure, reprezentantul Jandarmeriei Argeș – Flavius Tănase și reprezentantul ISU Argeș – Isabela Petre cu privire la rezultatele obținute de structurile MAI în minivacanța de Rusalii. 

 

Foto descriptiv

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3