NOR CURIER 930X122

furt

Femeie prinsă în parcare, după ce a furat dintr-un supermarket din oraș!

În ziua de 20.06.2022, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras mai multe produse din incinta unui supermarket de pe raza orașului Topoloveni.

Citiți și: Spectacol de hoție la Argeș Mall! Puștiul maestru care a uimit securitatea!

La fața locului s-au deplasat, cu operativitate, polițiștii de investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, care au identificat, în parcarea magazinului, persoana în cauză, o femeie de 40 de ani, din
Tecuci, județul Galați.

Asupra femeii au fost găsite bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 300 de lei, care au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Femeia a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3