pizzeria sapori  930 122

accident mortal arges

Argeș. Un bărbat de 45 de ani a murit în urma unui accident de circulație!

Update, ora 07.42, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Tragic: Viață curmată la 15 ani, în Argeș! Alt tânăr de 22 de ani, mort!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Merișani, din direcția Curtea de Argeș spre Pitești, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă spre stânga față de direcția sa de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie efectuată autopsia medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului.”

Argeș. Un bărbat de 45 de ani a murit în urma unui accident de circulație!

În jurul orei  05.15, în această dimineață a avut loc un accident de circulație mortal, în județul Argeș, comuna Merișani, sat Borlești.

 

ISU Argeș anunță evenimentul rutier grav, în această dimineață:

”Accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un gard de pe raza comunei Merișani, în satul Borlești.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

A fost o singură victimă, șoferul în vârstă de 45 de ani, care a fost declarat decedat în urma incidentului.”

Stire in curs de actualizare

Foto: arhiva

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3