930×122 CAPRA 5

marcello_bataglia.jpg

Marcello Battaglia, la cele mai luxoase petreceri, cu cele mai apetisante femei!

Controversatul om de afaceri italian Marcello Battaglia, patron al restaurantului „La dolce vita” din Piteşti, iubeşte femeile frumoase, petrecerile luxoase, maşinile scumpe şi distracţiile la cote maxime.

marcello__bataglia.jpgArată, într-adevăr, că iubeşte viaţa, aşa cum o spune şi numele restaurantului pe care îl conduce.

marcello_thailandaÎşi petrece timpul alături de prieteni, dar în special de domniţe care mai de care mai frumoase, iar acestea fac „coadă” ca să îi intre în graţii carismaticului italian.

marcello_siciliaŞi cum în Italia bărbaţii sunt dintre cei mai arătoşi, aceştia fiind foarte atenţi la modul cum se îmbracă, nici Marcello Battaglia nu face excepţie.

marcello_la_fratelliDacă mulţi bărbaţi abia dacă pleacă pentru un moment de lângă „fusta nevestei”, ei bine nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre omul de afaceri italian, care se distrează la maxim, cu femei frumoase şi la petreceri luxoase, pe yahturi, în cluburi de fiţe din Mamaia, în Maldive ori în alte destinaţii turistice, dar şi prin cluburile bucureştene, în care se întâlnesc mai marii Capitalei. Iubeşte, de asemenea, maşinile scumpe și motocicletele, astfel încât are din fiecare câte două–trei modele, aşa… ca să fie mai mult decât suficient!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3