EcoMoto 930×122

jandarmeria

Elevii de azi, jandarmii de mâine

Elevii de azi, jandarmii de mâine

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Pentru 53 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început astăzi, o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în unitățile operative ale Jandarmeriei Române.

Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității Jandarmeriei Argeș. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul a celor aproximativ două luni de zile.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

În următoarele zile, tinerii elevi vor fi repartizați către structurile de ordine publică, unde vor face cunoștință cu tutorii profesionali de la care vor învăța în toată această perioadă.

La finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ.

„Le dorim acestora mult succes în cariera militară!” transmite Jandarmeria Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90