930×122 POSADA 5

furt

I-a furat telefonul ”chiar de sub nas”, într-un magazin din centrul Piteștiului

Furt într-un magazin din centrul Piteștiului. O femeie a rămas fără telefon mobil după ce, preț de câteva clipe, l-a lăsat pe tejghea, pentru a-și scoate portofelul din geantă.

Citiți și: Argeș: Și-a chemat prietenul de pahar acasă și ce a urmat, poveste de filme horror

În acest timp, un alt client din magazinului i l-a furat.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești: Au venit de la Capitală ca să fure din Argeș Mall: Cum au fost prinși

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Bradu.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane care se afla într-un magazin din centrul municipiului Pitești.

Cel în cauză a fost identificat în ziua de 28 septembrie a.c., iar prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90