NOR CURIER 930X122

agresiune fizică

Scandal la Primărie! „S-a enervat, m-a jignit, s-a ridicat de pe scaun și s-a înfipt în mine!”

Scandal în Primăria Buzoești din județul Argeș! Un funcționar public este acuzat că a agresat verbal și fizic o fată. Despre acest incident are cunoștință și primarul localității Buzoești, Ion Tănase (PNL).

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Zilele trecute, o femeie ne-a sesizat la redacție faptul că a fost agresată fizic și verbal în Primăria Buzoești, de o angajată (S.I) care deține funcția de Inspector superior al comunei. Totul ar fi pornit de la niște documente pe care funcționarul public le-ar fi greșit de mai multe ori.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Atunci când femeia în cauză i-a atras atenția asupra acestui aspect, venind la primărie să ridice documentele corect completate, lucrurile ar fi degenerat.

Funcționarul public și-ar fi pierdut cumpătul. De la un ton ridicat și jigniri s-ar fi ajuns chiar și la loviri.

Conform tinerei care ne-a sesizat acest incident la redacție, aceasta a fost lovită de către angajată în momentul în care a fost dată afară din birou.

„S-a ridicat de pe scaun și s-a înfipt în mine”

I-am zis că vreau să-mi completeze documentele corect, iar dumneaei s-a enervat, a început să jignească, a fost agresivă verbal, apoi și fizic. Mi-a spus să ies afară, iar eu i-am spus că este plătită din bani publici să ne facă actele și că nu am venit acolo să mă cert cu dumneaei, vreau să-mi iau actele și să discutăm omenește.

Dânsa a zis să ies afară, s-a ridicat de pe scaun și s-a înfipt în mine, mi-a dat una în spate. A mai pus mâna pe mine tot așa, cu lovitură apăsată, s-a înfipt în hainele mele și m-a aruncat afară. Am și mâinile zgâriate, am încercat să-mi apăr fața.

A fost fracțiune de câteva secunde.”, ne-a declarat aceasta.

Incidentul a avut loc joi dimineață, 6 octombrie. După spusele tinerei, în primărie nu se afla decât o persoană, care ulterior a plecat, însă în instituție ar exista camere de supraveghere.

„Apoi a venit primarul și m-am dus la dumnealui plângând”

Primarul comunei Buzoești, Ion Tănase – PNL (foto), a fost informat câteva minute mai târziu, tocmai când ajunsese la primărie, despre conflictul din birou, însă nu a luat nicio măsură, după spusele victimei.

Acesta a contribuit doar ca tinerei să-i fie eliberate corect documentele de către angajata în cauză și a îndemnat-o să se ducă să depună plângere la Poliție.

„Apoi a venit primarul și m-am dus la dumnealui plângând, cred că am făcut și un mic atac de panică, eram șocată. I-am povestit tot. Dumnealui nu a avut nicio reacție. I-am arătat și hârtiile. Cam asta a fost tot, nu a luat nicio măsură referitoare la doamna în cauză. (…)

Până la urmă mi-au făcut actele, cel mai probabil când s-a dus domnul primar la dumneaei, pentru că dânsa s-a încuiat în birou după. ”, a mai povestit tânăra.

Seara, aceasta a mers să depună plângere la secția de Poliție a orașului Costești. De asemenea, tânăra a mai trimis și online o sesizare la Consiliul Județean Argeș cu privire la ceea ce i s-a întâmplat.

Ulterior a apelat și la ePitești.ro. Aceasta ne-a declarat că a făcut acest demers pentru a se face mai repede dreptate în acest caz și pentru ca nimeni să nu mai treacă printr-o astfel de situație.

Într-un articol viitor vom reveni și cu punctul de vedere al angajatei acuzate, dar și cu un punctul de vedere al primarului localității Buzoești, cu privire la situația creată.

Sursă foto principal: ziarulargeșenilor.ro, foto 1 Ion Tănase: YouTube/Clar TV Muscel și foto 2: Facebook TNL Buzoești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3