930 x122 grota rece

bărbați reținuți

Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Hoț ghinionist. Un bărbat de 44 de ani din Câmpulung a fost prins de polițiști la furat, în urma unui apel la 112 făcut de o femeie.

Citiți și: Argeș Mall, noul ,,magnet” al hoților! A furat de 14.000 lei

Aceasta a alertat autoritățile cu privire la faptul că în curtea locuinței se află un bărbat necunoscut, venit cel mai probabil să fure.

Hoțul a fost prins în flagrant de polițiști. Chiar dacă a încercat să fugă, oamenii legii l-au prins și imobilizat, iar apoi l-au dus la secție.

Citiți și: Comisar de poliție prins cu viteză excesivă: Cum și-a folosit funcția pentru a scăpa de amendă

Ulterior s-a descoperit că bărbatul a avut și un complice. Cei doi au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

IPJ Argeș transmite:

„În seara zilei de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Câmpulung, care a sesizat prezența în curtea locuinței a unei persoane necunoscute, care ar încerca să sustragă bunuri.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la adresa în cauză, depistând în flagrant delict un bărbat care avea asupra sa mai multe bunuri, iar la vederea polițiștilor nu s-a supus somației și a încercat să fugă. Cel în cauză a fost prins și imobilizat, ulterior fiind condus la sediul poliției.

Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză, de 44 de ani, din Câmpulung, și-a însușit mai multe bunuri din locuința în cauză.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, după continuarea cercetărilor, s-a stabilit că la comiterea faptei ar fi participat și un al doilea bărbat, de 40 de ani, din Câmpulung.

În ziua de 16 noiembrie a.c., față de ambii bărbați a fost dispusă, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3