EcoMoto 930×122

dr mircea stoian

Spitalul din Mioveni, premiu de excepție!

„Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a Spitalului orășenesc Mioveni” – este unul dintre cele mai de succes proiecte realizate cu fonduri europene în perioada de programare 2014-2020.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Nu o spunem noi, ci aceasta este realitatea! Astăzi, în cadrul galei „România modernizată cu fonduri europene”, organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, managerul celei mai noi unități medicale din județul Argeș, doctorului Mircea Stoian i-a fost înmânat premiul.

Proiectul „Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a Spitalului orășenesc Mioveni” are o valoare de peste 23 de milioane de lei, fonduri ce au provenit în totalitate de la Uniunea Europeană (REACT-EU).

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

„Vă mulțumim că ne-ați ales pentru a ne premia și vreau să vă mulțumesc că ne-ați acordat aceste fonduri. O să vrem să aplicăm din nou pe o parte de infecții nozocomiale. Cu ocazia aceasta, am atras și fonduri europene, bani în țară, dar și medici.

Am o familie de medici venită din Irlanda, au învățat acolo, s-au întors în România, urmează doi pediatri care au lucrat în Italia, au condițiile ca afară, cu bani europeni. Putem munci acasaă, liniștiți, și într-un mediu curat!”, a declarat managerul Mircea Stoian.

La gală a luat parte și ministrul Marcel Ioan Boloș. În total, 14 proiecte au fost premiate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Mariana Mesca spune:

    Buna ziua,daca tot avem asa un spital modern si medici scoliti în uniune ce ar fi sa nu mai primeasca spaga medici si tot ei medici sa ti acorde atentia cuvenita cand ajungi la spital pt ca omul ajunge acilo de nevoie statul ooreste jumatate din salariu pt taxe iar medici au salari nu gluma,cel puti nu ca al meu minim pe economie si nu se uita la tine daca nu le dai ceva.Deci spuneti personalului despre aceste situati ce au loc la noi în spital si sa nu l e mai repete.Cu speranta ca întro zi va fi ca afara!!!

  • Florin spune:

    Manager Spital Mioveni – Mircea STOIAN
    Din clip min. 4.07 – 4.09….multumesc ca ne-ati ales pe noi (???!!!) pai nu stiu sa existe ne-ati ales pe voi!!! cine dracu’ stie al cui mai este si asta!

  • Bob spune:

    Florin, corect era „Mulțumim ca ne ați ales pe noi, insăne…

  • Bob spune:

    Mariana Mesca la Mioveni, nu cred si nu numai acolo. Nu contest ce spuneți, DAR NU-I BAGATI PE TOTII IN ACEEASI OALA…Dacă aveți salariul minim pe economie, atât ați putut sau atât ați vrut. Ce va tine acum sa va apucați sa învățați sa fiți medic?…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90