New Profesional Consult 930 x 122

scandal Găvana

Pitești. Scandal monstru! A vrut să-și omoare soția și a lovit polițiștii

Update, 20 decembrie, ora 13:49, IPJ Argeș transmite: „În continuarea cercetărilor efectuate privind săvârșirea infracțiunii de ultraj, în seara zilei de 14 decembrie a.c., asupra unor polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au intervenit la un caz de violență domestică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 27 de ani, și ulterior, cercetarea acestuia sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Știrea inițială, 16 decembrie, ora 08:05 – Poliția Argeș, despre bătăușul din Găvana care a lovit doi polițiști

Seara trecută, un scandal de proporții a avut loc în cartierul piteștean Găvana, între un bărbat și o femeie, soț și soție.

Înarmat cu un cuțit, acesta o amenința pe femeie cu moartea. La fața locului au intervenit polițiștii pentru aplanarea conflictului, moment în care bărbatul a devenit violent și i-a lovit pe agenți.

Subiectul pe larg, AICI: Exclusiv. Și-a amenințat soția că o omoară cu cuțitul și a lovit 2 polițiști, în Găvana!

Informații de ultimă oră din partea IPJ Argeș:

„În seara zilei de 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despere faptul că la un imobil din Pitești, o femeie este agresată de soțul său, în locuința comună, iar cea în cauză ar solicita ajutor spunând că este amenințată cu moartea și agresorul ar avea asupra sa un cuțit.

La fața locului au intervenit cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Secției, prima patrulă găsind ușa imobilului deschisă, iar din interior femeia în cauză, de 38 de ani, care solicita ajutorul, relatând aceleași aspecte sesizate anterior.

Prima patrulă, alcătuită din polițist și polițistă, a solicitat sprijinul și a pătruns în imobilul ce avea ușa deschisă, unde bărbatul în cauză nu s-a supus solicitărilor polițiștilor.

În continuare, polițiștii au încercat să imobilizeze pe bărbatul în cauză, care s-a opus și a lovit pe polițist. În același timp, a sosit a doua patrulă, iar bărbatul în cauză a continuat să se opună, lovind și un polițist din a doua patrulă înainte de a fi imobilizat.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar cercetările continuă, în cauză fiind anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Atât agresorul, cât și cei doi polițiști, au fost consultați de un echipaj medical.

În cauză urmează să fie administrat probatoriu, pentru luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto descriptiv: Observator

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3