930×122 CAPRA 5

agentie de modeling

Pitești. Păcălit în față la Zara, a reușit să filmeze pe ASCUNS întreaga scenă!

Pitești. Păcălit în față la Zara, a reușit să filmeze pe ASCUNS întreaga scenă!

Citiți și: Pitești. Țeapă lângă Zara! „Abureală” la telefon. Discuția a fost înregistrată

„Buna ziua! Am o propunere pentru tine. Cum ți s-ar părea să devii model?”

Așa sună textul cu care un bărbat racolează oamenii în centrul Piteștiului, în special tineri, pentru a fi modelele agenției C3 Production Universal Models.

Am căutat detalii despre această firmă care apare în contractul pe care l-a semnat Ionuț, băiatul din Pitești care a fost păcălit să plătească niște bani pentru ceva ce nu a primit și, cel mai probabil, nu o să primeasca niciodată: o carieră în modeling!

Conform listăfirme.ro, firma C3 Production Universal Models este înființată în anul 2022, pe 13 aprilie. Are sediul în București, sectorul 5, pe strada Aleea Platanului 4, Bl. A46, Sc. 2, Et. 3, Ap. 28 C.

Administratorul firmei este un anume Gheorghe Tănase.

După ce ieri publicația noastră a adus în atenția publicului ”manevra” prin care puteți fi „storși”  de bani, dezvăluindu-vă povestea lui Ionuț, unul dintre adolescenții care a picat în plasa vânzătorilor de iluzii (subiectul pe larg, AICI: Pitești. ”Țepuit” în plin Centru, lângă Zara! Atenție, vi se poate ÎNTÂMPLA!), astăzi vă vom prezenta cum a încercat adolescentul să-și recupereze banii pe care i-a plătit, realizând că a fost păcălit.

Tânărul a vrut să deconspire ”agenția” ce-și racolează modelele în mijlocul străzii și să o confrunte, astfel că el și mama lui au mers la sediu, acolo unde ar fi trebuit să se vadă cu reprezentanții firmei pentru o nouă ședință foto.

Adolescentul de 19 ani a pus la cale un plan să filmeze și să înregistreze întreaga conversație. Zis și făcut!

Ajunși în birou, o doamnă instruită și cu discursul bine învățat, pe nume Valentina, care s-a prezentat a fi „director de imagine”, îi explică mamei avantajele vieții de model, cât de ușoară și strălucitoare este această carieră, cât de bine este că băiatul ei ”a fost ales după niște criterii bine stabilite” și cât de norocos este că a primit în dar această șansă de a fi cunoscut.

După ce Ionuț și mama acestuia au pus mai multe rânduri de întrebări, subliniind și faptul că nu-și mai permit să plătească pe loc următoarea taxă, până la 2000 de lei, doamna Valentina s-a arătat vizibil deranjată. Când au început discuția aceasta s-a asigurat că băiatul nu filmează și i-a verificat telefonul. 

Momentul în care Ionuț este întrebat dacă filmează a fost înregistrat. După acest „control”, Ionuț nu a mai putut filma video, ci doar AUDIO. Facem precizarea importantă că am editat vocile pentru ca Ionuț și mama lui să nu aibă de suferit de pe urma publicării articolului.

Iată imaginile:

„NU FILMEZI, NU?” :

 

Când a venit vorba despre bani, argumentul de bază a fost contractul „Nu ai citit contractul? Când ai semnat nu știai că îți va fi dificil să plătești?”

Într-un final, „directorul de imagine” i-a spus lui Ionuț că tot ce poate face pentru el este să plătească taxa de înscriere până la jumătate, adică încă 500 de lei, restul taxei fiind oprită din primul eveniment.

„500 de lei (n.r. banii dați până acum de adolescent) este o rată cam micuță și nu ne putem suporta noi cheltuielile”, i-a spus Valentina mamei băiatului.

La un moment dat, Ionuț aduce în discuție și decizia de a renunța la așa zisa colaborare și întreabă dacă își poate primi banii înapoi.

Argumentul doamnei a fost același, și anume – CONTRACTUL.

Scrie în contract că cine renunță, dacă se întâmplă din vina voastră, spre exemplu, contractul se reziliază cu pierderea sumei achitate. Chiar dacă i-ai fi dat pe toți 2.000 de lei, nu se mai dau înapoi. Este o regulă pentru toți oamenii. Este un contract făcut.”

Una peste alta, la sfârșitul discuției, când Valentina s-a convins că nu mai poate scoate alți bani de pe urma lui Ionuț, fotograful care urma să-i facă pozele nu a mai ajuns la timp.

Așa cum vă spuneam la începutul articolului, întreaga discuție cu reprezentanta agenției fantomă a fost înregistrată, dar numai AUDIO, de această dată, Ionuț fiind controlat pentru a nu filma. 

 

Bineînțeles că am luat legătura cu așa zisa „agenție de modelling”, aceasta având și un site de prezentare pentru a părea cât mai credibilă. Discuția halucinantă pe care am avut-o cu o femeie care ne-a răspuns o vom face publică într-un material viitor.

Toate acestea, EXCLUSIV doar pe ePitești.ro! Nu ratați materialul viitor!

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3