Eurial 930 x 122

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_1

În ce hal a ajuns colegiul „I.C. Brătianu”! PERICOL pentru elevi și profesori!

Dacă Ion C. Brătianu ne-ar fi fost contemporan, probabil cel mai renumit colegiu al judeţului Argeş nu i-ar mai fi purtat numele!

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_2Dovezile care susţin afirmaţia noastră sunt numeroase, iar elevii acestui liceu o întăresc.

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_3Imaginile care însoţesc articolul nu mai au nevoie de niciun comentariu! Faţada celui mai bine cotat colegiu din Argeş stă să cadă, şi nu este doar o expresie folosită gratuit, iar faptul că tema cutremurelor este de actualitate ar trebui să ne îngrijoreze şi mai tare. Vopseaua cojită de pe zidurile clădirii reprezintă cea mai mică problemă în comparaţie cu pericolul care îi pândeşte pe numeroşii elevi şi profesori atunci când merg prin curtea liceului, întrucât cărămizile ar putea să cadă în orice moment! Nici interiorul liceului nu este de lăudat. Pereţii sunt la fel de neglijaţi, iar de căldură nici nu poate fi vorba! Mai mult, unele geamuri sunt sparte şi neînlocuite de către administratorii liceului, iar copiii se îmbolnăvesc pe capete din cauza frigului.

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_4COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_5Elevii colegiului care ne-au făcut cea mai bună reclamă nu numai la nivel local sau naţional, ci și la nivel mondial, câştigând cele mai înalte premii internaţionale în domeniul chimiei, biologiei sau geografiei, ar trebui să primească mai multă recunoştinţă din partea autorităţilor locale, nu-i aşa, domnule primar? În condiţii improprii, nici capacităţile intelectuale ale copiilor dotaţi, de care nu duce lipsă acest liceu, nu se mai manifestă la nivel maxim. Trebuie să aşteptăm să se întâmple o tragedie pentru a face reparaţiile capitale de care colegiul naţional „I.C. Brătianu” are nevoie? Chiar trebuie ca unul sau mai mulţi copii să fie răniţi sau, mai grav, să fie striviţi de cărămizile sau tavanele care stau să cadă? E nevoie ca unii dintre cei mai buni elevi ai judeţului Argeş să se echipeze ca eschimoşii atunci când vin să înveţe? Sunt întrebări la care, probabil, n-o să primim curând răspunsuri, dar sperăm că autorităţile îşi vor îndrepta atenţia mai mult către adevăratele valori ale Piteștiului și județului!

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90