930 x122 grota rece

VICEPRIMAR_LAURENTIU_ZIDARU

Viceprimare, ai fost profesor la Colegiul „Brătianu”! Când încep reparațiile?

Știți ce așteptam de la viceprimarul Laurențiu Marian Zidaru?

Acțiune! Zi de zi să-l fi bătut la cap pe primar. Zi de zi să-i amintească lui Pendiuc că cel mai prestigios liceu al Piteștiului și Argeșului a ajuns aproape o ruină. Iar lună de lună să fi ieșit public, cu de la sine putere, să dea informații despre proiectul de reparare și renovare a clădirii care adăpostește Colegiul „I.C. Brătianu”. Pentru că a fost profesor acolo și tot acolo se va întoarce după vremelnica lui trecere pe la Primărie, s-ar fi cuvenit să arate mai multă insistență.

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_2De mai bine de un an și trei luni de când e în echipă cu Pendiuc și Ionică, nu l-am auzit vorbind constant, revoltat și implicat despre deplorabila înfățișare a clădirii. Sunt convins că onorabilul viceprimar s-ar fi agitat mai mult dacă la casa lui de vacanță din Bradu cărămizile ar fi stat să se desprindă, iar vopseaua de pe ziduri s-ar fi cojit ca-ntr-un internat de boli nervoase abandonat de lume. Pentru cei care nu știu, fac cuvenita precizare: înainte de a deveni viceprimar, Laurențiu Marian Zidaru a fost profesor de informatică la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești.

Cu răbdarea făcută praf și pulbere după ani și ani de zadarnică așteptare, profesorii și elevii Colegiului, dar și ceilalți piteșteni care își scot pălăria în fața admirabilei instituții de învățământ se întreabă și ne întrebăm cât va mai dura calvarul? Când vor începe lucrările de reparații și de renovare?

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90