Kaia 930 x 120

alegeri PSD Pitești

Pitești. Gentea, felicitat!

Update, ora 12:41

Edilul Cristian Gentea a fost numit oficial președinte al PSD Pitești.

Având în vedere că a fost singurul candidat pentru această funcție, nu s-a mai votat. Toți cei prezenți în sală au fost de acord cu această numire.

Update, ora 12:35

„Meritul este al echipei. Dacă vom fi uniți nu ni se poate întâmpla decât bine în 2024. Județul Argeș este și va fi condus de PSD. Împreună avem obligația să mulțumim oamenii din Argeș. Gândiți-vă că astăzi punem piatra de temelia pentru ce se va întâmpla în 2024”, a declarat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Update, ora 12:30

„Facem politică să înțelegem că putem să ne schimbam viața, având oameni politici competenți în funcții publice. Doar prin politică schimbăm viața. Cred în echipa Ion Mînzînă și Cristian Gentea. Cred în noi și în puterea lui (n.r. puterea lui Cristian Gentea)!”, a declarat Simona Bucura Oprescu, deputat și secretar general al PSD Argeș.

Update, ora 12:14

„Ce face Gentea se vede de la 1 km. I-am spus lui Ionică, fostul primar, că noul primar trebuie să fie Gentea, înainte de alegerile din 2020. (…) Sa fiți foarte atenți pe cine puneți pe listă (n.r. referindu-se la deputații și senatorii PSD)”, a declarat primarul comunei Albota, Ion Dumitru.

Update, 11:45

A luat cuvântul și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

„Gentea, esti un lider incontestabil. Nu va fi ușor în 2024. Vor fi surprize. Avem o mare responsabilitate. Putem câștiga în 2024 mai mult decât am câștigat în 2020. Să nu se mai ducă electoratul după fenta în 2024”, a declarat Ion Georgescu.

Update, ora 11:30

Și Dumitru Tudosoiu, secretarul general al PSD Pitești și inspectorul general al ISJ Argeș a ținut un discurs prin care și-a arătat mulțumirea față de echipa din care face parte.

„Azi văd o zi de bucurie. Ar trebui să ne bucurăm pentru echipa pe care o avem. Sunt bucuros că sunt alături de dumneavoastră. PSD Pitești și PSD Argeș sunt o forță”, a declarat Dumitru Tudosoiu.

Update, ora 11:21

În discursul pe care la susținut înaintea numirii în funcție, edilul Cristian Gentea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat în anul 2024.

Știrea inițială, ora 11:07 – PSD Pitești își alege liderul!

A început Conferința Municipală de Alegeri a PSD Pitești.

 

La evenimentul care se desfășoară în sala mare a Filarmonicii Pitești sunt prezenți mai mulți senatori și deputați din județul Argeș, primarul comunei Bradu – Dan Stroe, președintele Consiliului Județean Argeș – Ion Mînzînă, primarul comunei Bascov – Gheorghe Stancu, primarul comunei Albota – Ion Dumitru, deputatul Simona Bucura Oprescu.

 

Edilul Cristian Gentea ocupă funcția de președinte al PSD Pitești din anul 2010, iar acum candidează pentru un nou mandat.

Acesta este singurul candidat pentru această funcție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3