NOR CURIER 930X122

bucuresti

Atenție! Anulări de trenuri pe ruta București-Pitești!

Atenție! Anulări de trenuri pe ruta București-Pitești!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Începând de luni, 15 mai, timp de o lună, vor fi noi anulări de trenuri pe București-Pitești pentru lucrări la infrastructura feroviară.

La solicitarea CFR SA – managerul căii ferate, pentru realizarea unor lucrări la infrastructura feroviară de pe raza Regionalei feroviare Craiova (între Hm Stolnici și Hm Hârșești), în perioada 15 mai – 15 iunie 2023, trenurile R-E 9254 și R-E 9255 Pitești – București Nord și retur nu vor circula.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Totodată, în perioada 15 mai – 15 iunie 2023, și circulația trenurilor Regio de la nivel local este afectată, la unele dintre acestea asigurându-se transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe distanța feroviară Stolnici – Corbu și retur.

Modificările vor fi anunțate la nivel local, în stațiile CFR”, a anunțat SNTFC CFR Călători printr-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Tot pentru lucrări pe intervalul de stații menționat au mai fost trenuri anulate pe relația București-Pitești în perioada 8 – 14 mai 2023.

Detalii, AICI 

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stirileprotv.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90