930 x122 grota rece

femeie moarta

Revoltător! Femeie moartă imediat după o anestezie! Avea doar 41 de ani

Caz revoltător în județul Alba. Este anchetă la Spitalul Municipal din Aiud, după ce o pacientă a murit la scurt timp după ce i-a fost făcută anestezia.

Citiți și: Argeș: Bătrână decedată în incendiu. S-a deschis dosar penal!

Pacienta, în vârstă de 41 de ani, urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o chiar în sala de operaţii. Ulterior, au transferat-o la Terapie Intensivă, unde inima i s-a oprit din nou, notează Observatornews.ro

Femeia s-a prezentat la spital cu dureri, fiind diagnosticată cu o tumoră în zona pelvisului. Aceasta a fost dusă imediat în sala de operații pentru a se interveni chirurgical.

Citiți și: Femeie dată dispărută, găsită moartă într-un lac

Potrivit sursei citate, medicii i-au făcut inițial anestezie injectabilă în coloană, dar nu a avut niciun efect, iar ulterior au făcut o anestezie oro-traheală sau generală, pacienta fiind intubată. Chiar înainte să înceapă operație, femeia a intrat în stop cardio-respirator.

A fost resuscitată zeci de minute și dusă în secția de terapie intensivă, unde a făcut un al doilea stop cardio-respirator, la care resuscitarea nu a mai avut succes, mai scrie sursa citată.

A fost sesizată poliția, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cadavrul a fost depus la Serviciul de Madicină Legală, în vederea efectuarii necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Foto descriptiv: Digi24

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90