Donaris 930 x 122

Arges

ALEGERI_PDL_PITESTI_MIHAIL_TUDOR_6

Mișu Tudor, acest Elena Udrea de Pitești!

Victoria lui Mihail Tudor în alegerile pentru președinția PDL Pitești a fost surprinzătoare.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

A mizat pe o răsturnare a situației chiar în ziua alegerilor

În zilele precedente scrutinului de sâmbătă, în partid era dat câștigător Adrian Moisescu. Principalul argument: Moisescu se bucura de susținerea tacită a liderului PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din târg. Știind că pornește cu a doua șansă, Mihail Tudor a mizat pe o răsturnare a situației chiar în ziua alegerilor. Pentru asta a apelat la o prezentare nonconformistă și dinamică a candidaturii sale în fața celor aproape 300 de delegați ai PDL din Pitești adunați în sala mare a Teatrului „Alexandru Davila”, delegați care urmau să voteze.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Adrian Moisescu: plat, deloc mobilizator și… static

Primul care a vorbit a fost Adrian Moisescu (foto 5). Nu a convins nici prin conținutul discursului și nici prin maniera în care s-a prezentat. I-a lipsit „scânteia” care să aprindă interesul și emoția celor din sală. A fost plat, deloc acid sau mobilizator și… static. Și-a rostit discursul stând tot timpul la pupitrul cu microfon de pe scenă, ba chiar cu mâinile la spate, ca școlarii de clasa I.

Mihail Tudor: dinamic, într-un du-te-vino continuu

În schimb, Mihail Tudor a urcat val-vârtej pe scenă, a luat microfonul de pe stativ și a coborât în sală, mai aproape de auditoriu. A gesticulat, a ridicat tonul și a fost într-un du-te-vino continuu. Tot spre deosebire de Moisescu, a aruncat „săgeți” către adversarii din proximitate ai PDL: Tudor Pendiuc și Constantin Nicolescu. Mai mult decât atât: a urcat pe scenă având asupra lui un… registru. „Dacă voi fi ales președinte, veți avea la dispoziție acest registru, în care veți putea scrie toate problemele pe care le întâmpinați în partid! Apoi, le vom discuta și rezolva!”, li s-a adresat Tudor colegilor săi din sală.

La fel ca Elena Udrea acum câteva luni

Modul în care acesta și-a prezentat candidatura a semănat izbitor cu felul în care, acum câteva luni, Elena Udrea a încercat să-i convingă pe democrat-liberalii din Argeș să o voteze pentru președinția PDL. Dacă Vasile Blaga, venit și el în Pitești la timpul respectiv cu același scop, a optat pentru un discurs la pupitru, Udrea le-a vorbit celor strânși la universitatea „Constantin Brâncoveanu” de la… nivelul lor. A coborât de pe scenă în sală și, zeci de minute la rând, cu microfonul în mână, a tunat și a fulgerat împotriva Uniunii Social Liberale și a lui Victor Ponta și Crin Antonescu. Nu a avut, însă, la vot succesul lui Mihail Tudor. PDL Argeș, în aceea perioadă condus de perdantul Mircea Andrei, a ales să meargă pe mâna lui Blaga. Încă dinaintea discursului pe care Elena Udrea l-a rostit în Pitești.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90