Donaris 930 x 122

căzută de la etaj

Incident grav! O adolescentă de 17 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un incident grav s-a petrecut duminică, 28 mai. O adolescentă de 17 ani a căzut de a etajul 4 al unui bloc de locuințe din municipiul Deva.

Citiți și: Pitești: Gestul cutremurător pe care l-a făcut femeia înainte să se arunce de la etaj!

Din fericire, fata a supravieţuit căderii şi a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, notează Digi24.

„În această după amiază, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că o persoană a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe bulevardul Decebal din municipiul Deva.

La locul indicat, au fost mobilizate o autospecială şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul Detaşamentului Deva”, a transmis ISU Hunedoara, duminică după-amiază, potrivit sursei citate.

În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, adolescenta fata avea semne vitale şi multiple traumatisme.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, victima, o tânără în vârstă de 17 ani, prezenta multiple traumatisme şi avea semne vitale, fiind transportată de urgenţă la UPU Deva pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Acum, poliția urmează să stabilească dacă a fost un accident sau tânăra s-a aruncat de la etaj.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90