930×122 CAPRA 5

cetateni

Mega-fabrică din Argeș se vinde! Ce se întâmplă cu angajații

Mega-fabrică din Argeș se vinde! Ce se întâmplă cu angajații

Citiți și: Fabrica din Argeș care face „legea” în toată lumea!

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care The New Originals Company GmbH intenționează să preia activele deținute de Dr. Oetker România.

Activele preluate sunt aferente afacerii cu produse din soia desfășurate în România de către Dr. Oetker sub marca Inedit.

Citiți și: Angajări masive la fabrică: Salarii bune, prime, beneficii și transport

(N.R. Dr.Oetker a achiziționat în 2007 și Inedit Food din Cetățeni, județul Argeș, companie activă pe piața pro­duselor din soia.)

Dr Oetker este o companie al cărei obiect principal de activitate este comerțul cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte.

The New Originals Company GmbH este membră a holdingului de investiții Raiffeisen.

Mega-fabrică din Argeș se vinde! Ce se întâmplă cu angajații

Este prezent pe piața din România prin investiții în companii active pe piețele financiare, în diverse domenii ale producției industriale, energiei, IT și distribuției de produse de larg consum.

Pe piața produselor din soia, Raiffeisen este prezent prin vânzările generate de producătorul din Slovacia, Alfa Bio s.r.o.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

O va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90