930×122 CAPRA 5

bataie

Scandalagiii din Bascov, escortați de mascați! Ce spune Poliția

Încăierare la miezul nopții în Argeș: Poliția și Jandarmeria intervin în forță

Citiți și: Scene violente în Pitești. Imaginile exclusive, apărute după scandalul de pe bulevard

Update 20 iunie

Poliția informează:

Citiți și: Atenție: Canicula face ravagii! Pericol major pe autostrăzi, drum expres și rute importante

,,În continuarea cercetărilor privind starea conflictuală din noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au pus în executare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

 

În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, cercetările sunt continuate, pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

 

Știre inițială 19 iunie, ora 10.43

A fost haos azi-noapte, în comuna Bascov!

Mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă, după ce s-au ciocnit cu mașinile.

În accident au fost implicate șase autoturisme avariate, iar șapte persoane au fost transportate la spital.

Detalii și video, AICI.

Poliția Argeș transmite:

,,În noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, pe raza comunei Bascov.

Având în vedere sesizarea, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Pitești, precum și jandarmi argeșeni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, pentru aplanarea stării conflictuale și preîntâmpinarea altor manifestări violente.

Din verificări a rezultat că pe DN 7C, la limita dintre localitățile Bascov și Merișani, mai multe persoane au fost implicate în evenimente rutiere, iar pe acest fond s-ar fi agresat reciproc.

La fața locului au fost găsite șase autoturisme ce prezentau avarii.

Încăierare la miezul nopții în Argeș: Poliția și Jandarmeria intervin în forță

Șapte persoane au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În urma cercetărilor au fost identificați conducătorii autovehiculelor implicate, respectiv șase bărbați, dintre care patru bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani, din Bascov și doi bărbați, de 29 și 40 de ani, din Merișani.

Toți conducătorii auto au fost testați pentru detectarea prezenței de alcool și de substanțe psihoactive, iar pentru unul dintre cei în cauză a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, vătămare corporală din culpă, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Toate cele șase autovehicule implicate în eveniment au fost ridicate pentru cercetări.”, transmite Poliția Argeș.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea situației de fapt, în funcție de care urmează să fie luate măsurile legale care se impun.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90