930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Accident grav! Mașină răsturnată!

Argeș. Accident grav! Mașină răsturnată!

Citiți și: Pitești. Accident grav: A dat peste un om cu mașina lângă Dedeman!

Update. ISU Argeș precizează:

La sosirea echipajelor operative, conducătorul vehiculului se afla în afara autoturismului, acesta evacuându-se pe cont propriu.

Citiți și: Tânăr-problemă, ,,jaf” în Pitești! A ,,sărit” blocul în aer!

Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 68 de ani, care prezenta atac de panică. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor calificat, nefiind necesar transportul ulterior la spital.

Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

Știrea inițială

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în orașul Costești, județul Argeș!

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele informații disponibile, se pare că șoferul a pierdut controlul vehiculului care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit prompt pompierii de la Secția Costești, care au deplasat o autospecială de intervenție, alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Argeș. Accident grav! Mașină răsturnată!

Echipajele de intervenție au început imediat operațiunile de salvare, acordând primul ajutor și evaluând starea de sănătate a persoanelor implicate.

În momentul de față, nu există informații clare despre numărul exact de victime sau starea acestora. Poliția Rutieră se află de asemenea la locul accidentului pentru a determina cauzele exacte ale producerii acestuia.

Autoritățile fac apel la cetățeni să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente.

Foto: Arhiva ePitești.ro/Descriptiv

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3