NOR CURIER 930X122

boureanu-02-vt

Orban foloseste informatii false si hartii mincinoase

Pitesti. 31 octombrie 2009. PDL Arges.
Liderul PDL Arges, deputatul Cristian Boureanu a reactionat si l-a atacat pe primvicepresedintele PNL, acuzandu-l pe Orban ca foloseste informatii false. „Domnul Ludovic Orban foloseste informatii false si hartii mincinoase. Dupa patru ani in care in cadrul Directiei Silvice Arges s-a facut politica de partid si s-au defrisat si devalizat padurile statului, exista fosti directori care folosesc falsuri in politica, asa cum au folosit falsuri in activitatea institutiei.
In ultimele sase luni, Directia Silvica Arges a deschis peste douazeci de dosare penale pentru restituiri ilegale ale unor paduri situate in zonele protejate: Parcul Trivale si Vidraru.
De asemenea, sunt in curs de verificare numeroasele nereguli reclamate la nivelul Directiei Silvice, care timp de patru ani a fost condusa neprofesionist si in interes personal si de partid.
Il astept pe dl. Orban cu fituica sa la Pitesti, pentru a-i demonstra ca la nivelul directiilor descentralizate se lucreaza profesionist, iar la Directia silvica se lucreaza in interesul statului si al proprietarilor de paduri din judetul Arges”, a precizat Cristian Boureanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90