NOR CURIER 930X122

Arges

ATENȚIE! Se votează!

În urmă cu mai puțin de o jumătate de oră, la 9, s-au deschis cele 8 secții de votare din județ în care peste 4.000 de membri ai PDL Argeș sunt așteptați să aleagă candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Președintele filialei, deputatul Cătălin Teodorescu, va vota în jurul orei 10:30 la secția amenajată în cartierul Nord, în zona Spitalului Militar.

Ziua de votare se desfășoară între orele 9 și 17 în 8 secții (7 în mediul urban și una în rural): 2 în Pitești și câte una în Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Costești, Topoloveni și comuna Lunca Corbului. Tot în acest weekend vor vota și membrii PDL din celelalte județe care, alături de Argeș, alcătuiesc regiunea de dezvoltare Sud Muntenia.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Amintim că în această competiție se confruntă prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă, primar al Aradului. Cei doi au fost joi în Pitești pentru a-și prezenta oferta electorală. Până acum, în toate regiunile în care deja au avut loc alegeri interne a câștigat Predoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3