New Profesional Consult 930 x 122

BRADU DAN STROE

Primul clopoțel răsună printre investiții majore: Anunțul primarului la început de an școlar

Primul clopoțel răsună printre investiții majore: Anunțul primarului la început de an școlar

Citiți și: Primarul a anunțat! Noi beneficii pentru elevi din acest an școlar

Clopoțelul de începere a noului an școlar a răsunat astăzi în tot județul.

Cu ocazia începerii noului an școlar, autoritățile locale din Bradu au subliniat din nou importanța educației, punând accentul pe investițiile realizate pentru a asigura condiții optime pentru desfășurarea orelor de curs.

Citiți și: Mesaj important pentru oamenii din Bradu! Acum s-a anunțat!

În cadrul ceremoniei de deschidere, mesajul adresat de conducerea locală a fost clar:

Educația copiilor este o prioritate absolută.

Iar eforturile administrației s-au concentrat pe modernizarea și digitalizarea unităților de învățământ.

„În fiecare an, Administrația locală a investit în învățământul brădean pentru a crea copiilor noștri condiții optime și corespunzătoare desfășurării orelor de curs.

Anul acesta am reușit să atragem fonduri importante pentru digitalizarea unităților de învățământ și pentru dotarea acestora cu materiale didactice performante, conforme cu cele mai exigente standarde”, a declarat primarul localității în discursul său.

Administrația locală a investit în infrastructura digitală a școlilor.

Astfel, elevii comunei Bradu vor putea beneficia de cele mai noi tehnologii în procesul de învățare.

Primul clopoțel răsună printre investiții majore: Anunțul primarului la început de an școlar

Acest lucru a inclus dotarea laboratoarelor cu calculatoare noi, conectate la internet de mare viteză, și introducerea de echipamente interactive în sălile de clasă, precum table inteligente și proiectori moderni.

„Vrem ca elevii noștri să fie pregătiți pentru viitor, iar accesul la tehnologie de ultimă generație este un pas esențial în acest sens”, a adăugat primarul.

Un alt obiectiv al administrației locale a fost păstrarea elevilor brădeni în unitățile de învățământ din comună.

Pentru a realiza acest lucru, Consiliul Local a aprobat acordarea unui stimulent financiar pentru familiile care își înscriu copiii în școlile locale, o măsură care a dat deja rezultate vizibile.

„Am reușit să păstrăm un număr considerabil de elevi în școlile noastre, oferindu-le nu doar un mediu educațional competitiv, dar și un sprijin financiar care să îi ajute pe părinți”, a explicat edilul.

În discursul său, primarul a subliniat și importanța profesorilor în atingerea obiectivelor educaționale:

„Mesajul meu pentru cadrele didactice este că vom fi mereu alături de dânșii, sprijinindu-i, având ca scop comun performanța în educarea tinerelor generații. Împlicarea dascălilor este primordială și știu că aici, la Bradu, avem astfel de exemple dedicate.”

Către finalul discursului, primarul le-a transmis un mesaj de încurajare și elevilor care au început noul an școlar în săli de clasă modernizate, dotate cu tehnologie avansată și materiale didactice de calitate:

„Singura voastră datorie este să învățați și să vă faceți părinții și profesorii mândri. Vă doresc un an școlar frumos, cu rezultate cât mai bune!”, este mesajul edilului.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Facebook

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA