pizzeria sapori  930 122

anm prognoză

Vreme întoarsă pe dos! Ne așteaptă ceva total anormal

Vreme întoarsă pe dos! Ne așteaptă ceva total anormal

Citiți și: Furtuna năprasnică ce va lovi România: se anunță condiții meteo severe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, vineri, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Meteorologii semnalează o vreme total atipică pentru această perioadă, cu temperaturi mai ridicate decât media sezonieră în majoritatea regiunilor țării.

Citiți și: Anunțul incredibil venit de la meteorologi

De asemenea, regimul ploilor va varia semnificativ, cu un exces de precipitații în nord-vest și un deficit în alte regiuni.

Săptămâna 23 – 30 septembrie 2024

Pe parcursul acestei săptămâni, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei în întreaga țară. Se preconizează mai multe ploi decât de obicei în nord-vestul României, în timp ce regiunile din vestul țării vor înregistra precipitații normale pentru această perioadă. În restul țării, precipitațiile vor fi mai reduse.

Săptămâna 30 septembrie – 7 octombrie 2024

În sudul țării, temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât media obișnuită, în timp ce în restul regiunilor valorile termice se vor încadra în limite normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi apropiate de valorile normale în majoritatea zonelor țării.

Vreme întoarsă pe dos! Ne așteaptă ceva total anormal

Săptămâna 7 – 14 octombrie 2024

În această săptămână, se vor înregistra temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale, în special în sudul României. În nord-vestul țării, precipitațiile vor fi mai abundente decât de obicei, iar în restul regiunilor, cantitatea de ploi va fi în jurul valorilor obișnuite pentru luna octombrie.

Săptămâna 14 – 21 octombrie 2024

La jumătatea lunii octombrie, temperaturile vor reveni la normalul perioadei în toate regiunile țării. Regimul de precipitații va fi, în general, apropiat de media multianuală, fără excese semnificative în nicio regiune.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv/playtech.ro

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA