Eurial 930 x 122

Piata V. Milea

Agitație în centrul Piteștiului. Ce se pune la cale

Agitație în centrul Piteștiului. Ce se pune la cale

Citiți și: Pitești/Oficial: Toate datele despre cel mai așteptat festival! Informații de ultim moment

Încă de la primele ore ale acestei dimineți, mai multe camioane au ajuns în zona Pieței „V. Milea”. Echipe de muncitori au descins la fața locului.

Trecători mirați

Agitația a atras atenția trecătorilor nedumeriți. Cu elan muncitoresc, lucrătorii SC. Salpitflor au trecut la acțiune, „atacând” spațiile verzi.

Citiți și: Pitești: Anunț important de la Taxe și Impozite: Ultima zi! Veți primi majorări!

Noutăți estetice

În timp ce ei tăiau vegetația uscată și aranjau perimetrele verzi, alți muncitori îndeplineau o altă misiune.

Uniformitate

Montau căsuțe din lemn. Toate de același tip, dimensiune si culoare. Ele vor fi închiriate de producătorii care vor vinde diverse produse în perioada 4- 18 octombrie.

Se apropie!

Este intervalul de timp în care cetățenii se vor bucura de „Toamna piteșteană”. Manifestarea agro-alimentară de sezon cu care piteștenii sunt familiarizați.

Agitație în centrul Piteștiului. Ce se pune la cale

Arie mai mare

De la un an la altul interesul pentru acest „festival” al roadelor grădinilor, viilor și livezilor este mai mare. Iar primăria municipiului nostru vine în întâmpinarea așteptărilor piteștenilor.

Ca atare, anul acesta, „Toamna piteșteană” va cuprinde o zonă mai largă. Se va întinde din Piața V. Milea pană în Piața Primăriei.

Ultimele zile

Cei interesați să comercializeze produse agroalimentare mai au doar două zile la dispoziție în care pot depune cereri la sediul SC. Salpitflor. Doar mâine și poimâine.

Apoi se va face tragerea la sorți pentru atribuirea locurilor care urmează să fie amenajate pe parcursul acestei săptămâni.

Puteți lăsa comentarii la acest material pe Facebook, AICI.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90