Kaia 930 x 120

creveti gatiti

Alertă alimentară la mai multe supermarketuri! S-a găsit o bacterie periculoasă!

Grijă mare de unde cumpărați creveți și somon! Autoritățile au descoperit o bacterie periculoasă. Un sortiment de creveți gătiți și unul de somon au fost retrase din magazinele Kaufland. Produsele au fost retrase din cauza prezenței bacteriei Listeria monocytogenes. ANSVSA a anunțat că produsele au fost furnizate de aceeași firmă, Norven.

Citiți și: Alertă alimentară! Produse de la Kaufland, infectate cu o bacterie periculoasă

Primul produs rechemat este „Norven – creveți gătiți ulei condimentat 100 g”. Lotul acestuia este L0971012, cu data de expirare 13 octombrie 2024.

Al doilea produs rechemat este „Norven – somon de Atlantic 120 g”. Acesta aparține aceluiași lot și are data de expirare 18 octombrie 2024.

Citiți și: Alo, Kaufland!?! Ori ne respectăm clienții, ori ne batem joc de ei?

Grijă mare de unde cumpărați creveți și somon! Autoritățile au descoperit o bacterie periculoasă

Bacteria Listeria monocytogenes a fost descoperită într-o cantitate de 25 g. Retragerea produselor este o măsură preventivă pentru siguranța consumatorilor. Această bacterie poate provoca boli grave.

ANSVSA recomandă tuturor consumatorilor care au achiziționat aceste produse să le returneze de urgență la punctele de vânzare.

Rechemarea a fost făcută pentru a preveni riscurile asociate cu consumul de produse contaminate, având în vedere că Listeria monocytogenes poate provoca afecțiuni grave, în special persoanelor vulnerabile, cum ar fi femeile însărcinate, vârstnicii și cei cu un sistem imunitar slăbit.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI

Eurial 555 x222
eurial 570×90