EcoMoto 930×122

calea bucuresti

ȚI-AI LĂSA COPILUL SĂ SE JOACE AICI? CE COCINĂ DE PORCI! VEZI GALERIE FOTO!

Băieții de la municipalitate care ar trebui să dea cu mătura pe domeniul public al Piteștiului sunt, probabil, sub vraja sărbătorilor. De ce să-și facă treaba, că de-aia îi plătim, când mult mai comod e să viseze la platourile cu caltaboși și cârnați și la sticlele cu vin?

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Fotografiile au fost făcute la locul de joacă amenajat pe Calea București, lângă blocul 20, peste drum de școala generală nr.10, pe aleea care duce către piața agroalimentară Ceair. Priviți ce mizerie! Cocină de porci într-un loc destinat copiilor! Iar mizeria este aici o… obișnuință, nu doar cu puține ore înainte de sfârșitul de an. Cel puțin așa ne-a spus administratorul unui bloc din vecinătate, care ne-a abordat observând că facem poze.

Băieți, lăsați visarea și puneți mâna pe mături! Derbedeii care au făcut mizerie și care au rupt coșul de gunoi sunt, evident, de condamnat. Dar până dă cineva de urma lor, dacă va da vreodată, doar nu veți sta cu brațele încrucișate a lene și dezinteres!

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3