New Profesional Consult 930 x 122

andreea musat

DESIGNERUL PITEȘTEAN CARE A „ÎMBRĂCAT-O” PE ȘEFA CAMEREI NAȚIONALE DE MODĂ DIN ITALIA

Andreea Muşat are 28 de ani și este designer vestimentar. În urma prezenţei sale la numeroase evenimente de modă naţionale şi internaţionale, a decis să creeze sub numele de Muşat Studio. Piteșteanca își lucrează colecțiile alături de o echipă creativă, echipă din care face parte şi Irina Maria Muşat, sora ei, absolventă a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti.

Citiți și: UN ELEV DE LA ,,ARMAND CĂLINESCU’’, VEDETĂ PE CATWALK

Dacă nu ai fi făcut design vestimentar, ce ai fi ales ca meserie?

-Cred că dacă nu aş fi fost în domeniul design-ului vestimentar, mi-aș fi dorit să fiu psiholog. Întotdeauna mi-a plăcut să ascult oamenii. Fiecare are o poveste a lui, iar pe mine mă fascinează să aflu lucruri noi.

Citiți și: ELEVĂ DE LA „ZINCA”, DESIGNER VESTIMENTAR LA 16 ANI! VEZI GALERIE FOTO!

Te-au inspirat vreodată alţi creatori?

-Nu îmi găsesc inspiraţia în alţi creatori, indiferent de naţionalitatea lor. Pe mine mă inspiră ceea ce mă înconjoară: natura, diferite forme și structuri, liniile sau diverse volume, pe care imaginaţia le preia şi le interpretează în piese vestimentare.

Care sunt materialele preferate de tine?

-Sunt adepta contrastelor. Îmi place să combin pielea cu voal, organza sau mătase.

Care este cea mai mare greşeală pe care o fac femeile în materie de modă şi stil?

-Asocierile nefericite de culori şi lungimi sau texturi, nediferenţierea între o ţinută care este strict pentru o anumită perioadă a zilei și, cel mai des, accesorizarea exagerată.

Ce persoane publice ai „îmbrăcat” până acum?

-Persoanele publice pe care le-am „îmbrăcat” şi care s-au simţit foarte bine în hainele noastre sunt Rebeca Walter, Nicoleta Luciu, Mădălina Drăghici, Wanda, Ioana Ginghină şi chiar Giulia Pirovano, director al Camerei Naţionale de Modă Italia şi organizator al Milan Fashion Week.

Ce crezi că nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei?

-Alegerile pot fi diferite, în funcţie de stilul fiecărei femei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3