Donaris 930 x 122

Pitesti

DIN 5 MAI PITEȘTIUL DEVINE UN ȘANTIER

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a anunțat astăzi, în conferință de presă, ziua în care vor începe lucrările la așa-numitul proiect de regenerare urbană: luni, 5 mai.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Până în noiembrie 2015 vor fi reabilitate străzi, trotuare şi spaţii verzi pe o suprafaţă de 40 de hectare. Este vizată axa Colegiul Național Liceal “Alexandru Odobescu”-Războieni-Exerciţiu-Smeurei-bulevardul “I.C. Brătianu”-Calea Bucureşti. Lucrările, finanțate în bună parte din bani europeni, vor fi făcute de asocierea de firme Trading Impex-Zeus-General Construct. Valoarea contractului se ridică la 62.500.000 de lei.

Tudor Pendiuc dă asigurări că traficul auto nu va avea de suferit pe perioada lucrărilor de reabilitare urbană. (Foto: Calea București)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90