New Profesional Consult 930 x 122

micesti

5.000 DE OAMENI VOR SCĂPA DE INUNDAȚII

Comuna argeșeană Miceşti este una dintre localităţile puternic afectate ori de câte ori se produc inundații.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Povestea s-a repetat și în urma ploilor abundente de zilele trecute. Valea Păuleasca, acolo unde trăiesc în jur de 5.000 de oameni, a fost din nou lovită de ape. Prefectul Mihai Oprescu (foto) ne-a declarat că, alături de conducerea Consiliului Judeţean, a pus la punct un plan care să rezolve situaţia cât mai repede cu putinţă, astfel încât pe viitor să nu mai apară probleme.

„Am avut un comandament special pentru Miceşti, am fost şi acolo de mai multe ori. Am convenit ca drumul care a fost afectat să fie reabilitat de Consiliul Judeţean, iar malurile să fie consolidate de Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea. An de an au fost probleme. Există o comunitate importantă în zonă, prin urmare nu putem lăsa lucrurile aşa. Este adevărat, oamenii și-au construit locuinţele aproape de malul râului, dar nu putem să nu îi ajutăm.”, spune prefectul de Argeș.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • remus spune:

    FELICITARI d-le Prefect! Acei oameni au nevoie de ajutorul dumneavoastra.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90