New Profesional Consult 930 x 122

politisti-cascheta

Avansati de ziua lor

Pitesti. 25 martie 2010.
Politia Romana implineste astazi 188 de ani de la infiintare. In cadrul festivitatii de aniversare a Zilei Politei Romane, 97 politisti argeseni au fost avansati in gradul profesional urmator. De Buna Vestire, 57 de agenti si 40 de ofiteri au fost avansati in gradul urmator – din care 17 inainte de termen. Oamenii legii au fost avansati in grad inaintea indeplinirii stagiului minim pentru ca au reusit sa se remarce in activitate, lucrand peste program si in afara orelor de program, pentru rezolvarea unor cazuri deosebite.
Cu acesta ocazie comisarul sef Nicolae Dumitru, seful IPJ Arges a inmanat prefectului Gheorghe Davidescu si presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu cate o diploma de excelenta si o placheta aniversara, ca semn al recunostintei si al sprijinului acordat de-a lungul anilor.
Activitatile cu iz festiv au debutat, in Arges, inca de marti, cand Inspectoratul de Politie a organizat ziua portilor deschise, miercuri a avut loc un meci de fotbal intre politisti si jurnalisti, iar apoi in poligonul de pregatire de la Budeasa jurnalistii s-au intrecut in trasul cu arma. Festivitatile s-au incheiat azi dupa ceremonia de avansari in gard, cand in Piata Revolutiei a fost expusa cetatenilor tehnica de lupta si interventie a politistilor argeseni.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90