EcoMoto 930×122

boureanu-02-vt

Boureanu a donat 18 000 de lei pentru PDL in 2009

Curtea de Conturi a facut publice rapoartele privind cheltuielile si donatiile partidelor politice din România pe parcursul anului trecut, an marcat de mai multe confruntari electorale. Conform raportului privind donatiile catre PD-L, deputatul de Pitesti Cristian Boureanu figureaza in topul sumelor virate catre partid, dar nu cu o suma care sa impresioneze, mai ales ca anul 2009 a fost an electoral.

Conform raportului depus de PD-L la Curtea de Conturi, deputatul de Arges Cristian Boureanu, presedintele filialei judetene a partidului, a donat anul trecut in contul partidului suma de 18 000 de lei. Suma nu este foarte mare daca avem in vedere banii pe care alti politicieni din PD-L i-au donat propriului partid. De exemplu, deputatul William Brânza este recordman al donatiilor, cu suma de 94 000 de lei. Niciun alt politician argesean nu mai figureaza insa in topul celor mai importante donatii catre PD-L in anul 2009, Boureanu fiind cel mai darnic din acest punct de vedere.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90