930X122 MAIA

teo_trandafir

Tatal lui Teo: Daca partidul asta din care este ea este un mare c***, sa stiti ca Elena Udrea este motul

Doctorul Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, care candidează pentru Camera Deputaţilor din partea PDL, în Bucureşti, a vorbit despre candidatura fiicei sale, criticându-i pe Traian Băsescu, Emil Boc, EBA şi Elena Udrea, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la femeiasecolului21.ro. Teo Trandafir spune că ştie care sunt opiniile politice ale tatălui său, dar susţine că acestea sunt diferite de ale sale.
Purtătorul de cuvânt al lui Teo Trandafir, europarlamentarul Cristian Preda, a confirmat autenticitarea interviului medicului Ion Uţă. „Teo ştie că tatăl ei are opinii politice diferite faţă de ale ei”, a declarat Cristian Preda, pentru REALITATEA.NET. Preda a adăugat că nu a fost autorizat să facă alte comentarii legate de conţinutul interviului.
„I-am spus un lucru pe care eu nu i l-am spus niciodată până acum, i-am spus să ia pastile ca să reziste, eu care i-am interzis cu desăvârşire ca medic să facă asta până acum. Este într-o poziţie cumplită. Imaginaţi-vă cum ar fi să stai atârnat de un pom înalt, foarte înalt şi să fii susţinut doar de un fir subţire de aţă, o aţă de papiotă. Aşa este şi Teo acum”, spune Ion Uţă, în legătură cu candidatura fiicei sale.
Întrebat ce afinitate are Teo pentru  PDL, Ion Uţă a declarat: „Nu are afinitate pentru acest partid, dar mi-a spus că vrea să facă şi ea ceva. Şi ce altceva să facă?! I-am spus că dacă are nevoie de ceva să îmi spună mie, eu tot ceea ce am, pentru ea am”.
Când vine vorba de Traian Băsescu, doctorul este şi mai hotărât. Întrebat dacă-l simpatizează pe Traian Băsescu, acesta a răspuns: „NU cu N mare şi cu U şi mai mare şi Teo ştie asta”. Nici premierul Emil Boc nu pare a-i fi pe plac: „Băsescu şi cu Boc sunt fraţi de cruce. Pentru mine sunt la fel. Sunt NET împotriva lor.”
Nici Elena Udrea n-a scăpat criticilor „părinteşti”: „Elena Udrea şi turismul românesc are marele talent să-l facă şi pe acesta praf. Daca partidul ăsta din care este ea este un mare c***, să ştiţi că Elena Udrea este moţul”, a spus tatăl lui Teo.
Sursa: realitatea.net
{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90