pizzeria sapori  930 122

mosteanu

Doi argeseni in conducerea CSL

Sambata, la Sala Nicolae Titulescu din incinta Complexului Expozitional Romexpo, s-a desfasurat Conferinta Nationala a Cluburilor Studentesti Liberale. Radu Surugiu a fost reales presedinte al C.S.L., iar doi argeseni fac parte din structurile de conducere.
Denisa Zevedei, presedintele interimar al T.N.L. Curtea de Arges, fost secretar regional al C.S.L., a a fost aleasa in Biroul Permanent, in timp ce liderul C.S.L. Arges, Andrei Mosteanu, a fost ales secretar regional.
La Conferinta Nationala a Cluburilor Studentesti Liberale au mai fost prezenti presedintele P.N.L., Crin Antonescu, presedintele Senatului de onoare al PNL, Dinu Zamfirescu, vicepresedintele P.N.L. Varujan Vosganian, europarlamentarul Norica Nicolai, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, senatorul liberal Nicolae Robu, deputatii Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Cristian Adomnitei.
Alegerea presedintelui Cluburilor Studentesti Liberale se face o data la doi ani. Ultimele alegeri au fost in ianuarie 2008, dar in acest an au fost amanate pentru luna aprilie, pentru a nu se suprapune Congresului P.N.L.
{loadposition inside}

555×222  MAIA
570×90 MAIA