930 x122 grota rece

boureanu-02-vt

Boureanu a demisionat de la conducerea PDL Arges!

Lovitura de teatru pe scena politica argeseana! Deputatul Cristian Boureanu si-a anuntat marti demisia de la conducerea PDL Arges dupa mai bine de 3 ani in care a condus filiala.

Boureanu pune acest gest pe seama deciziei Biroului Permanent National al PDL care a stabilit recent desemnarea unui grup format din Sulfina Barbu (Presedinte Organizatia de Femei a PDL), Florin Popescu (Presedinte PDL Dambovita), Cristache Radulescu, (Presedinte PDL Ilfov), care sa se ocupe de organizarea filialei Arges. Surse din cadrul PDL Arges sustin ca  Florin Popescu ar urma sa fie presedinte interimar al filialei.

Intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre, Boureanu arata ca demisia sa este necesara deoarece Biroul Permanent National nu a considerat eforturile sale suficiente si rezultatele PDL Arges ca fiind bune.

„In calitate de deputat de Arges si vicepresedinte PDL la nivel national voi sprijini in continuare eforturile filialei si ma voi implica in masura in care BPN va considera necesar. Le multumesc tuturor locuitorilor judetului Arges, indiferent de simpatiile de partid, pentru ca in mijlocul lor mi-am desfasurat practic cariera politica in ultimii opt ani. Le multumesc in special celor care m-au votat si sprijinit  in activitatea politica din judet. Le multumesc tuturor membrilor PDL din judet si echipei de conducere pe care am construit-o cu mari eforturi si sacrificii in ultimii doi ani. Sper ca reorganizarea filialei sa se faca cu echilibru si intelepciune. Nu in ultimul rind, multumesc presei argesene, care a dovedit, in ciuda tuturor prejudecatilor existente, ca stie sa fie a patra putere in stat. Ii salut pe colegii de la celelalte partide si sper sa ramanem in continuare adversari politici si parteneri pentru interesul public”, afirma Boureanu.

Oficial, demisia lui Boureanu este o surpriza pentru pedelistii argeseni. „Nu stiam de demisie. Este surprinzator”, ne-a declarat deputatul Sorin Pandele de la PDL. In randurile PDL se vorbeste insa ca, de fapt, Boureanu ar fi fost demis luni seara de conducerea nationala a partidului pentru rezultatele slabe obtinute in Arges.

La randul sau, deputatul Filip Georgescu, presedintele executiv al PSD Arges, ne-a declarat ca plecarea lui Boureanu de la conducerea PDL Arges este o pierdere si pentru judet. „Este o mare pierdere pentru judetul Arges. El era cel ce ii tinea in mana pe pedelistii din Arges. A stiut sa faca o echipa, este o pierdere. Era un baiat bun, muncitor, cu relatii la Bucuresti, ceea ce conteaza pentru o filiala”, ne-a declarat Georgescu.

{loadposition inside}

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90