Kaia 930 x 120

lacatus

Victorie fara „fair-play”

Pitesti. 28 aprilie 2010.
Desi au recunoscut infrangerea de luni, in meciul cu FC Vaslui, interistii au declarat ca egalarea s-a produs in urma unei faze lipsa de fair-play a moldovenilor. Banca tehnnica a argesenilor a protestat dupa golul lui Costly, intrucat, la o faza premergatoare, Bacila fusese faultat, iar coechipierii sai au dat minge afara intentionat, dar vasluienii nu le-au returnat-o la reluarea jocului si au inscris.
Antrenorul Marius Lacatus a declarat, dupa meci, ca elevii sai au dat dovada de lipsa de „fair-play” la faza golului egalizat marcat de Costly, in minutul 70, dar importante sunt cele trei puncte obtinute de echipa sa. “International Curtea de Arges e o echipa care joaca, pune probleme, si numai lipsa de experinta a unor jucator o face sa fie in lupta pentru retrogradare. Cred ca ar fi pacat sa retrogradeze. Despre faza in care am obtinut cornerul din care am egalat, spun ca jucatorii gazdelor au avut dreptate si trebuia sa le oferim mingea inapoi. Dar sa fiu corect pe mine nu ma intereseaza trofeul fair-play ci punctele puse in joc” , a spus Lacatus la finalul meciului.
Formatia FC Vaslui a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa International Curtea de Arges. Golurile echipei vasluiene au fost marcate de Costly ’70 si Milisavljevici ’81. Pentru argeseni a inscris Bacila, in minutul 45.

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90