New Profesional Consult 930 x 122

alcool_contrabanda

VIDEO:Contrabandisti de alcool arestati

Pitesti. 28 aprilie 2010.
Dupa patru luni in care serviciile secrete ale Ministerului de Interne au monitorizat si inregistrat toate miscarile unor producatori si traficanti de alcool din Arges, in aceasta dimineata trupele speciale au descins in locuintele suspectilor. Ancheta politistilor si comisarilor Garzii Financiare este mult mai ampla, in acest caz fiind implicate persoane din judetele Constanta, Prahova si Arges.
Politistii au perchezitionat in aceasta dimineata mai case ale unor traficanti de alcool din Arges si conform Inspectoratului Judetean de Politie, sunt vizate 18 persoane. Este vorba de o fabrica de alcool din Constanta, care nu inregistra tot alcoolul in contabilitate si il distribuia ilegal in Arges si Prahova. De aici, contrabanditii distribuit alcoolul de 90 de grade mai departe in stare pura sau sub forma de produse alcoolice la agenti economici din judetele Dambovita, Arges si Prahova, evident fara acte. Prejudiciul creat prin neinregistrarea in contabilitate a intregii cantităti de alcool se ridică la peste jumatate de milion de euro.
In urma actiunii au fost retinuti pe baza de ordonanta :B. F., de 22 ani, din com. Poiana Lacului; D. V. F., de 23 ani, din com. Poiana Lacului; T. G., de 33 ani, din com. Floresti, jud. Prahova; O. C. G., de 22 ani, din com. Mosoaia, jud. Arges; U. M. M., de 30 ani, din Pitesti, jud. Arges; P. C., de 52 ani, din com. Poiana Lacului, jud. Arges; S. M., de 28 ani, din Pitesti, jud. Arges; P. C. C., de 22 ani, din com. Poiana Lacului, jud. Arges; P. D., de 21 ani, din com. Poiana Lacului, jud. Arges; C. M. , de 29 ani, din com. Poiana Lacului, jud. Arges; B. A., de 23 ani, din com. Poiana Lacului, jud. Arges; P. C., de 24 ani, din com. Poiana Lacului, jud. Arges; P. C., de 43 ani, din com. Lumina, jud. Constanta; P. G., de 52 ani, din mun. Constanta; I. M., de 31 ani, din mun. Constanta; toti pentru savirsirea infractiunii de producere si achizitionare de alcool etilic din afara unui antrepozit fiscal in forma continuata si asociere pt. savirsirea de infractiuni. In cauza s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale pentru suspectii mai sus mentionati, urmand ca la data de 29 aprilie sa fie prezentati Judecatoriei Pitesti cu propunere de arestare preventiva.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90