Eurial 930 x 122

politia-duba

Liberi! Contrabandistii cu alcool au plecat acasa!

Pitesti. 29 aprilie 2010.
Niciun suspect dintre cei 15 retinuti miercuri, pentru contrabanda cu alcool, nu a primit mandat de arestare preventiva. Dupa 12 ore de audieri magistratii au stabilit aseara, dupa caderea intunericului, ca vor fi cercetati in stare de libertate. Toti cei 15 suspecti au parasit seara sediul Inspectoratului de Politie Arges si au plecat acasa. Printre ei se afla si un jandarm din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Arges.

Din cele 15 persoane retinute, 8 sunt din Poiana Lacului, 2 din Pitesti, una din Mosoaia, 3 din Constanta si una din Prahova. Barbu Felix de 22 de ani, Poiana Lacului, Valentin Florin Diaconu de 23 de ani, Poiana Lacului, Constantin Preda de 52 de ani, Poiana Lacului, Cristian Constantin Preda de 22 de ani, Poiana Lacului, Daniel Preda de 21 de ani, Poiana Lacului, Mihai Calinescu de 29 de ani, Poiana Lacului, Alin Badea de 23 de ani, Poiana Lacului, Constantin Preda de 24 de ani, Poiana Lacului, Mihail Serban de 28 de ani, Pitesti, Madalin Marius Udrea de 30 de ani, Pitesti, George Catalin Oprea de 22 de ani, Mosoaia, Gheorghe Tudorache de 33 de ani, Prahova, Cristian Petculescu de 43 de ani, Constanta, Marin Istrate 31 de ani, Constanta si Gheorghe Pufleanu de 52 de ani, un cunoscut interlop din Constanta, au fost adusi ieri dimineata la Judecatoria Pitesti, pentru mandate de retinere pentru 29 de zile, insa dupa 12 ore de audieri magistratii au stabilit ca vor fi cercetati in stare de libertate.
Printre acestia se afla si un jandarm in varsta de 22 de ani, din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Arges, care sustine ca nu are nicio legatura cu alcoolul gasit la domiciliul sau, mai ales ca locuia acolo cu mai multe rude. Potrivit reprezentantilor IJJ Arges, in privinta jandarmului s-a dispus luarea masurii punerii la dispozitia anchetatorilor pentru 30 de zile, iar la nivelul inspectoratului s-a intrunit o comisie care va face o ancheta.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90